Jos nyt jotain positiivista
haluaa sanoa
sikamaisuudesta
niin kieli...
*(rohkaisee)*
on se jotenkin
laitettuna oiva
jokapaivainen lisuke
tulkintaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Jos nyt jotain positiivista
haluaa sanoa
sikamaisuudesta
niin kieli...
*(rohkaisee)*
on se jotenkin
laitettuna oiva
jokapaivainen lisuke
tulkintaan
Kommentit
Kieli? Sian kieli? En oo maistanu enkä maista. :-P
piste fi, ei voi muuta sanoa. Näppärää!
Runossasi on hyvä sanoma:)
niin, todella, tässä on paljon sanomaa
Sivut