Katsellessani moderneja nykyajan nuoria,
jotka taas muistuttavat viisikymmenluvun muoria
niin eipä huimaa kostyymin hinta ken
kiskoo kaupassa yllensä vintaken
vaan jotta antais jonkun partaisen vaarin sen kuoria...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ahaa... ettei yhtään kylmyyttä vastaan =)
Hassu kiva runo !!
Nerokas taas!! <3
Hauska! Kerran muotia, vielä uudestaan muodissa.
niinhä se muoti kiertää vuoskymmenestä eestaas
Sivut