Hän istui vastapäätä
kuunteli,
katsoi voimakkaasti
sisimpääni.
valiten sanojaan
hyväksyväksi.
Hän antoi henkistä
voimaa,
tunsin itseni hyväksi,
vahvaksi,
elämän ajatuksessa,
vain pieni
hetki, jonka annoin
itselleni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
...hetki jonka annoin itselleni.....
mulla se hetki tänään ku meen kirkkoon kuuntelemaan kauneimpia joululaulauluja
Tällä tavalla voi toinen ihminen vaikuttaa toiseen ihmiseen...eli joskus tuntuu, että on käynyt puhdistavassa rakkauskylvyssä. Kuinka tärkeää onkaan, että meitä kuunnellaan.
olen kokenut jotain samaa, kiitos arvostelusta.
Sivut