Kaunis maisema pysyy sielussasi,
katsot elämää pilvien taakse usein,
siellä näyttää aurinkoiselta.
Sydämesi halajaa hyväksyntään
itsessäsi olevista vaiheista,
niitä jotka hyväksyt, toiset annat pois,
Ajatus seuranasi tunnet taas
mielihyvän kokemuksen sydämessä,
mitään synkkyyttä ei ole olemassa
on vain hyvä kirkkaus.
Tietä, jota taivallat on omasi,
sitä ei kukaan olta sinulta
kesken pois.
Enkelit kulkevat polkusi ensin
hyväksi, kulljet mieluiten
heidän jälkeensä, luottaen ohjaukseen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kauniisti kirjoitit. Viimeinen "säkeistö" oli ihana, hellyyttävän lämmin.
on ihanaa taivaltaa omaa polkuaan, todellakin elää elämäänsä itseään ei toisia varten, tehdä päätökset niin että on hyvä olla sielun sinussa, runosi on kaunis, tavoittaa hyvin lukijan, omalla tiellä, enkelten turvaamalla, hienosti herkästi runoilit
Aivan ihana, lohduttava runo. <3
mielettömän positiivinen
ja kaunis enkeliruno
tuli niin hyvä olo
lukiessa että uudestaan luen
usiasti
kiitos
Minua myös kosketti erikoisesti kaksi viimeistä säkeistöä.
Kauniisti.. onnellinen oman tiensä ja valon suojassa turvaisin mielin voinee kulkea. Sisällä kirkkaus kuin polku joka johdattelee seesteisyyteen ja itsensä ymmärrykseen joka luo valon sieluun joka myös kannattelee utuisten päivien yli. Puhutteleva runo:)
Saisimmepa me ihmispolot taittaa taivaltamme runosi tunnelmissa!
Ai kuinka lempeää luettavaa! Hienoa runoutta.
Enkeleitä - onhan heitä.
Lämmin ja turvallinen tunne valtaa runosi myötä. Runon lämpö leviää, saa hymyilemään. Taitavat enkelitkin hymyillä... :))
Sivut