Haluaisin unohtaa sinut,
se tulee aina uudestaan,
hyvä olo kanssasi.
Hetket,
joista nautimme,
kaipaan,
kyyneleet tulevat taas.
Enkö voi jo unohtaa,
kun aika on ohi,
en halua sydämeeni tuskaa,
ikävää.
Vain rakkautta, läheisyyttä
toisen ihmisen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
aina ei aika paranna haavoja, ne syvimmät muistot jäävät elämään. kaunis runo
Kaunista kaipuuta.
Sivut