Ilmassa oli jännitystä
Seitojen luona,
pyhää paikkaa
kunnioitettiin
hengitys oli tiheää.
Kaukaa näkyivät
vuoren huiput
pilvien yläpuolella.
Kun lapin henget
tahtoivat rummuttaa
lupauksen täyttyväksi.
Porojen
kellojen
kalke
kuului
niiden
hiljalleen liikkuessa.
Oli tullut aika
lapin noidan
kuunnella sisintään
se tunsi
kuinka
voima
kohosi
hänen
rummuttaessaan
kautta lapinmaan.
Hyvyyttä tälle kansalle
sen karuun seutuun.
Värikkäät lapin ihmiset
pysähtyivät
kuuntelemaan
rummun tarinaa.
Heidän aikansa
tulisi pian muuttumaan
Uskoa itseensä
ja
kultamaahan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi