Niin paljon sinua rakastin
ei auttanut tahto ei lupaus
ikävä polttava sydämeen
vain jää
Rakkaus suurin jäi jälkeesi sun
olit kaunein päällä sä maan
lähdin pois toisen naisen
en jäänyt luoksesi
En mahtanut mitään kun
uusi morsion on jo valittu,
sydämeeni tänne päälle maan
en hyljätä häntä mä voi
lupaus suurin on sydämeen
annettu jo
Älä koskaan sä mielestäs hylkää
sun rakkautes koskettaa mua
olet se taivainen enkeli, jonka
määrä mun tavata oli
Pois lähden nyt kuitenkin
vaikka sydän niin raskas on
ei sydämen tulta kukaan käskeä
voi, tyttöni on jo odottanut mua
sinne täytyy mun mennä
Jää hyvästi rakkaani kaikkeni mun
ei meille ollut yhteinen elämä nyt
vaan kohtasimme niin myöhään
voimakas on rakkaus mun
Tule luokseni öisin niin kannan mä sua
kohti kultaisten pilvien joissa hyvä
on yhdessä olla, rakas aina mä muistelen
sua ainoain unen valtaan mä jään.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
todella surullista ja koskettavaa, *tulla hylätyksi* toisen tähden, tavallaan tiedän tunnelman ja tunteen, tunteet *vellovat* aikansa kuin vuorovesi ajatuksissa yltyen iltaisin ja tullen aaltojen tavoin päällesi, ja tyyntyen taas valoisiksi päiviksi, runosi on hyvin vahva ja voimakaskin vaikka kaippuu tuntuu niin katkeruutta en onnekseni löydä sanoistasi, joten sinulla on toivoa, voimaa
Minusta runosi on todella kaunis ja herkkä. Koskettava:)))))
Sivut