Aamulla alkoi työ
johon menin jo hieman hymyillen
siellä oli työssä kaikenkenlaista
sitä itseään pahaa sorttia
ei antanut rauhaa työn tekoon omaan
oli huomautus ilkeä kova
Näitä haavoittajia on olemassa siellä,
missä mun täytyy leipäni saada
Niin paha on olla kun työstä lähdin
sinä ystävä rakkain muuta jo tahtis
niin vähän on sinulla ystäviä siellä
älä takerru minuun tai saat sen niellä
On monta tarinaa työpaikalla
se täytyy muistaa
jokainen luottaa toiseen
ystävään ainoaan
Mukava on työhön taas rientää kun
kaverin kanssa saan yön taas
viettää.
Kun koittaa aamu mä itken salaa
en ole luotu mä töykeään ihmisen
taistoihin kovaan
Tule joskus sä hymysuin meitä vastaan
niin unohdat pahat kielesi meitä kohtaan
me olemme kaikki niin tehokkaita
että täytyy joskus myös huumoria olla.
Se ei ole väärin jos työssä vähän lepertelee
se tuo vanhuksen hyvään sydämeen lämmintä eloa
ole sellainen kuin olet se ei haavoita ketään
kun jätät nuo turhat moitteet ulkopuolelle
työkehän.
Teemme työtä aina parhaamme mukaan
kaikki me tahdomme nauraa iloita toistemme
kunniasta.
Kuuntele itse mitä sanot sä toiselle aina
niin tiedät onko ollut aihetta vetää toiselta matto alta.
kiitos taas murheista näistä,
onneksi olen kotona turvassa ilkeydeltä.
Mukavaa päivää sinulle kuitenkin toivotan
ota käteesi sydän jota loukkaat sä iloiten
näet vain pelkäävän vapisevan tahdin
josta vuotaa niin paljon kyyneleitä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi