Näytit niin onnettomalta siinä
vuoteellasi, pelko puristi
rintaasi, jospa tänä yönä
on aika lähteä.
lohdutin olemme vieressäsi
käymme usein luonasi, et jää
yksin, pelkäät laittaa silmät kiinni
nukahtaa.
Lauloin enkelilaulun, kirjoitin runon
luin sen, iltarukous antaa turvallisuutta,
rauhoituit nukkumaan vielä kun ei ole
pelkoa.
Enkeli tulee luoksesi kun olet turvaton
pitää kädestäsi laulaa taivaansäveltä
silloin kun olet valmis siihen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihanaa turvallisuuden tunnetta luot runollasi...
Upeaa empatiaa.
Tämä runo säteilee todellista rakkautta. <3
Tuo laulu on unohtumaton...ja runosi kertoo niin hyvin sen vanhusten pelon ja turvattomuuden tunteen laitoksessa, kaukana omaisista...usein he toivovat, että olisi aikaa istahtaa siinä vierellä ja pitää kädestä kiinni, mutta kun yhdellä on liian monta, joita pitäisi keritä hoitaa.
♥Suoraan sielun sydämestä kirjoitettu koskettavan kaunis ja lohduttava runo. Upea!
Sivut