Kun olet yksin,
muistat sen kuinka oli
kesät lämpimät,
paljain varpain
juoksit metsän
polkuja niitä aitoja,
et koskaan eksynyt,
löysit aina tien kotiin
oman enkelin kainaloon
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kun olet yksin,
muistat sen kuinka oli
kesät lämpimät,
paljain varpain
juoksit metsän
polkuja niitä aitoja,
et koskaan eksynyt,
löysit aina tien kotiin
oman enkelin kainaloon
Kommentit
Turvallisen ja onnellisen lapsuuden kuvaus runona.
tuli jotenkin vain mieleen
hannu ja kerttu satu
eli lapsuus
kiitos ajatuksia herättävästä
runostasi
Ihanaa huolettomuutta ja vapautta hellässä runossasi.
Niin ne lapset paljain kintuin juoksentelevat pitkin metsiä ja kesät ovat pitkiä ja lämpimiä. Runosi kuljettelee lukijaa lapsuuden kesiin. Runossasi paistaa aurinko ja ei ole huolta huomisesta kaikki on tässä ja nyt. Ihastuttava runo.
ihana, juuri noin on ihana juosta taas uudelleen, lapsuuden kesiin, löytää kotiin, siihen enkelin sylliin
~sydämellisen lämmin ja kaunis runo~
oi miten ihana. kaunis. kosketti. <3
Turvallinen huoleton lapsuus tästä välittyy
tykkäsin.
Tämä on kaunis runo
kaunis runo... pidän tästä
Sivut