Tässä oli olemassa tietoisuus
sitä katselin
löytyi rauha sieluuni syvimpään
en tiennyt kaiken olevan energian
tulemista maan läheisyyteen
Tunsin vaikutuksen rakkauden aallon
olevaisen täällä sisimmässäni
vain minä olen tässä
ei kukaan toinen.
Katson tähteä
se on vain sisimpäni kertomaa
aikojen alusta
silloin kun synnyttiin
Tähti tuli tietoiseksi sielustani
voiman rakkaudesta
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi