Niin paljon väsymystä,
mitä tekisin poistaisin
pahan olon.
Toivoin aina, että löytäisin
itseni, tekisin sitä,
mikä on hyvää,
ei uuvuta ihmistä
loppuun.
Kaikki on annettava elämässä,
ennen kuolemaa, sitten vain
lähtö tuntemattomaan.
Ihminen raada, et ole mitään,
kärsi, henkesi edestä sinun
pitää leipäsi tienata,
muuten olet työtön.
Ole kunniallinen, et saa kiukuta
ole sosiaalinen, sinä elät täällä
armosta, olet ihminen, sinun on
kärsittävä elämäsi aikana.
Niin saat hyvän elämän jossakin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi