Lasten sanomia

Runoilija Alppivuokko

Nelivuotias Matti-poika leikkii rosvoa ja poliisia.

- Äitii,-ii, tuu leikkimään.
  sä saat olla rosvo.

Äiti; En tykkäisi olla rosvo, joudun tietysti heti putkaan.

Matti; Hei kuule, ei sun tarvii mennä ollenkaan putkaan,
          sä pääset vaikka suoraan vankilaan!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Muksut...

Mainio :D
 
Mikäpä se on linnanneitona ollessa... :D
Naulankantaan sanottu
: D
Mainio : )
 

Käyttäjän kaikki runot