aamutähti

Runoilija Alppivuokko

Ikkunan takana
pimeys

Aamutähti
sytytä valosi

säkenöi
äärettömyyteen
lohdutuksen värit
hyräile lauluasi hiljaa
ja katso


kuinka yönmustat linnut
levittävät siipensä
lentäen pois
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohdullista kerrontaa ja kaipausta
Upea.
Kaunis,pidän.
 
Kaunis.
Kauniin lohdullisesti runosi kuvaa, kuinka aamu pimeyden voittaa.
Herkkää ja kaunista.
Sanojen sinfoniaa.. Tässä ei kirjaimet muodosta vain sanoja peräkkäin...
Kaunista ja herkkää on, mutta ikävähän tästä tulee, kauniita mustia lintuja ;)
Kaunis,
Kaunis, jotenkin rauhoittava.
 

Käyttäjän kaikki runot