*

Runoilija Alppivuokko

Tee unelmista
lapsiasi


eräänä päivänä
huomaat
niiden kasvattaneen
sinut


viisaasti
aikuiseksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisas ohje!
Sopisi vaikka huoneentauluksi...
Täsmälleen näin.
Hienosti tiivistetty.
Ihana! Onko näin?
Viisaus asuu näissä sanoissa..
 

Käyttäjän kaikki runot