Tuhannet tähdet silmissäsi,
ruusunpunaiset huulet
ja suudelmiesi karamellisuus
ovat vain kasa kliseitä
koska pintaa syvemmällä
on ajatus
”Minä rakastan sinua”
ja se on enemmän
kuin lupaus,
se on sinetti
sydämessä,
sielussa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi