Me

Runoilija invisible love

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen muiden silmissä iloinen ja elämänhalua pursuava tyttönen, mutta totuus on joskus toisenlainen..
 

Toivoisin, että
pisamiesi määrä
olisi sata suudelmaa,
ylistysvirsiä
rakkaudestamme

ja niityt silmissäsi
trooppinen,
lämmin meri
minun vedekseni

Huultesi puna
yhtyisi minusta
ja verestäni,
meistä

rakas
sydämeni heittää
kuperkeikkaa
ihollasi

Aivan kuin
olisimme
aina olleet
Me

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttava.

"sydämeni heittää kuperkeikkaa ihollasi" ihanan suloinen!

Kaunis.

Kaunis :)

Ihanan kaunis ja vallaton, etenkin tuo kohta "sydämeni heittää kuperkeikkaa"

tuota tunnetta paljon syntymäpäivääsikin :D

Ihastuttava sisäinen hehku huokuu riveilläsi! :)

 

Käyttäjän kaikki runot