Elämän kiertokulkuako sillä jatketaan?
Miksi ihmisten pitää kuolla?
Selite:
Ei mahdu taaskaan päähän tähän...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Elämän kiertokulkuako sillä jatketaan?
Miksi ihmisten pitää kuolla?
Kommentit
Puhutteleva runo.
Ikuinen Kysymys... eipä ole kukaan tullut vastaamaan.
Ei tuollaissen kysymykseen taida kukaan osata vastata... kuitenkin tiedämme että se on jokaisen kohdalla väistämätön tapahtuma.
Puhutteleva runo.
Ikuinen Kysymys... eipä ole kukaan tullut vastaamaan.
Ei tuollaissen kysymykseen taida kukaan osata vastata... kuitenkin tiedämme että se on jokaisen kohdalla väistämätön tapahtuma.
Sivut