Elämäsi rakkauskin
rakkauden määrässä
häviää rinnan mitalla
Sille pohjattomalle uusiutumiselle
varauksettomalle uskollisuudelle
hyväksyen elämän ennustettavuuden
silti täysin ehdoitta rakastan
lapsiani
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upea runo, lopetus saa erityistä kunnioitusta :)
Lapset ovat kaikki kaikessa ja enemmänkin..
Lapsiaan rakastaa ehdoitta ja aina.
Hellän lämmin runo.
Sivut