Kiva oli kanssas yhdessä hetki kulkea
niin monta kertaa olisin tahtonut sinut syliini sulkea.
Vaan sydämes sut muualle vei
joka mun sydäntä kirpas ja hetkeks surun porteille vei. Siel mää silmät kuivata sain ja mieleeni voimia hain.
Sun luontees ihana suora ol mulle uus
ja sitä mun sydämmeni huus.
Silti on siel paikka sille
vaik tää on vain hetki mahdottomille
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi