Tyhjyys yhä humisee,
enää se ei vain ahdista.
Sisälläin rauha vallitsee
vaikkakin toista kaipaava.
Alanko siis jo luovuttaa
vai elämäkö tässä opettaa
sisintään kuuntelemaan...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Tyhjyys yhä humisee,
enää se ei vain ahdista.
Sisälläin rauha vallitsee
vaikkakin toista kaipaava.
Alanko siis jo luovuttaa
vai elämäkö tässä opettaa
sisintään kuuntelemaan...
Kommentit
Viehättävää tekstiä. Kyllä se elämä opettaa sisintään kuulemaan jos vain itse haluaa:)))
elämä opettaa, niin sanotaan... mutta aina on kuitenkin kuunneltava sisintään silloin tietää tehneensä oikein!
Sivut