Haikeudella lähdin
tiedän, että välitän
tiedän, että tunnen
Tunteiden sillassa
pimenevässä illassa
kiukku itkuksi purkautuu
sateessa matkalla huuhtoutuu
Lupaa kysymättä vieri
kyynel suolainen pieni
pyrki ulos kanavastaan
kuin minä tunteistain
Varmasti tulen välittämään
väittää en muuta yritäkään
se vain ei ole tarpeeksi
loppuiäksi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
voih!!! niin ihanan kaunista ja kuitenkin niin haikeata. Aivan kuin olisit kirjoittanut menneestä elämästäni. Kaunista niin kaunista!
Sivut