Tuntemattomuus

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Yritän löytää todellisen
rikkoa negatiivisen
ympyrään sulkeutuneeseen
piiloon paenneen ihmisen

Sanomattomuutesi
koskemattomuutesi
hiljaisuutesi on jäätävää

Kaikkeen rakas tarvitaan
tunteitakin ylläpitämään
kaksi välittävää ihmistä
Yksi ei voi kahden puolesta
rakastaa koskea ei edes haluta

Ihmeitä en pysty tekemään
muutos lähtee sinusta
vain sinusta rakkaani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut