Yritän löytää todellisen
rikkoa negatiivisen
ympyrään sulkeutuneeseen
piiloon paenneen ihmisen
Sanomattomuutesi
koskemattomuutesi
hiljaisuutesi on jäätävää
Kaikkeen rakas tarvitaan
tunteitakin ylläpitämään
kaksi välittävää ihmistä
Yksi ei voi kahden puolesta
rakastaa koskea ei edes haluta
Ihmeitä en pysty tekemään
muutos lähtee sinusta
vain sinusta rakkaani
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi