Kun uskaltaisi
niin karkaisi
Jättäisi kaiken
(hetkeksi) taakseen
Haluaisin huutaa
tyhjentää itseni
mieleni ja ajatukseni
Tulla takaisin
olla kuin
ei pois olisi ollutkaan.
Kuka tekisi sen,
puolestani
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Miten näin vähiin sanoihin on saatu niin paljon merkitystä ?
Hienoa tämä todellakin on .
joskus jossainvaiheesa on vain parempi olla hiljaa ja miettiä elämää... koville saattaa ottaa mutta on jaksettava!! voimia
Sivut