Kuorsaus

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 27.10.2024 16:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Helmimäinen virta
pitkin posken pintaa

ahdistusta huokaan
kaipaan viereesi nukkumaan

miten sinne taas pääsisin

Pieni suuri erottava tekijä
yhteinen yö on mahdoton
toinen meistä kun ei nuku

Huokaan niin syvään
turhautumistani purkaen

kaipaan...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut