Kohtalo puuttui peliin
astui suuriin saappaisiin
ja potkaisi
OHI
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Kohtalo puuttui peliin
astui suuriin saappaisiin
ja potkaisi
OHI