Minulla on niin ikävä
sydäntä särkevä...
Häntä vain saa en...
tiedän sen!!
Koska suostu en
olemaan kakkonen...
Silti haaveilen...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Minulla on niin ikävä
sydäntä särkevä...
Häntä vain saa en...
tiedän sen!!
Koska suostu en
olemaan kakkonen...
Silti haaveilen...
Kommentit
niin tuttu tunne minä vain olen suostunut jo jonkin aikaa olemaan se kakkonen..
Runosi on ahdistava.
Mutta haaveilla voit se
ei ole kiellettyä <3
Sivut