Tiedän se on niin vaikeaa
kuitenkin kaiken niin tärkeää.
Kaiken toiminnan kannalta
sanoa joskus, kiitos.
Ei tarvitse sen vuolaammin
kunhan edes huomaisin,
että arvostaisit mitä teen.
Selite:
Joillekkin sana kiitos on aivan äärettömän vaikea sanoa ääneen, ikävä kyllä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niinhän se on. Eihän se ole kuin vain sanoa ja se ilahduttaa jo montaa ihmistä.
Hyvin olet saanut asian esille.
Sivut