Kiitos

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 25.8.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Tiedän se on niin vaikeaa
kuitenkin kaiken niin tärkeää.

Kaiken toiminnan kannalta
sanoa joskus, kiitos.

Ei tarvitse sen vuolaammin
kunhan edes huomaisin,
että arvostaisit mitä teen.

Selite: 
Joillekkin sana kiitos on aivan äärettömän vaikea sanoa ääneen, ikävä kyllä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinhän se on. Eihän se ole kuin vain sanoa ja se ilahduttaa jo montaa ihmistä.
Hyvin olet saanut asian esille.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut