menevät väärin päin
pyörittää maailmanpyörää vastaan
ja ottaa haltuunsa
kuin kuvittelisi olevansa nuorallatanssija
ja arvostettu
kaikkien salamavalojen jo lopettaessa hehkun
eikä se rulettipallo kuitenkaan osu
numeroon, jota kutsui onnen liitteellä
tämä kaikki on vähän aikaa sattumaa
piirrettyjä kuvioita, joista ei saa otetta
tai laulun sanoja jotka muistaa väärin
ellei sitten itselle sopivalla tavalla.
9.7.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sinä ja sinun tapasi kirjoittaa, kolahtaa aina. Eikä tämä tee siinä minkäänlaista poikkeusta.
Sivut