Jos pisteitä jaetaan
kahden urheilusuorituksen mukaan
koneiden laatuominaisuuksia tutkien
tiedetoimenpiteiden vaikutusten
menneisyyden ja nykyhetken ristiriitojen
tai aikamittausten pohjalta
mihin jäävät pienet hetket
ja vähitellen menevät tilaisuudet
mukaan mahtuvina läsnäolokokemuksina
tai tämän hetken yhtymäkohdasta
tunneilmaisun varjopinnoissa
tai elämän aikana sellaisenaan
mihin jäävät ihmiset
kun niin monta
katsoo toinen toistaan ylhäältä
tai mistä tahansa suunnasta
eivätkä koskaan ylety
pitämään kiinni silloin
kun hetki on lämmin
kun hetki on nyt.
vasta sitten
ovat ihmiset ilman rajoja.
© HH, 2012
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi