Tänään tämä maailma on tällainen
pieni ja suuri
kummallinen,
samaan aikaan tavallinen
tapahtumat yhtä lailla hassuja
tänään tämä päivä on tällainen
vaihteeksi erilainen
silti niin samanlainen,
outoja tapahtuu
tuttua nähtävillä
tänään täällä kaikilla täysi-ikäisillä
on yhtäläinen ja samanarvoinen
äänioikeus, sananvapaus
toisista riippumatta
oman historian kulusta
tänään on naisten päivä
vaimoni, ystävien
sukulaisten, tuttujen
vieraiden ja ohikulkevien naisten
näin ei ole aina ollut
Tänään tämä maailma on tällainen
järkevä ja tunteva
elävien hengittäessä ilmamme
tekojen vaikuttaessa kaikkeen
puheiden ja sanojen tulvissa ajelehtien
tänään me ihmiset olemme tässä
kuin uudella katseella tulevaan
tänään me ihmiset päätämme
kuin muinakin päivinä siitä
miten huomioimme toiset
missä
miksi
kuka
millainen
milloin
hetken päästä
tunnin kuluttua
tänään
yhtä lailla huomenna
muulloinkin
© HH, 2012
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Paljon on muuttunut elinaikanani. Olen hyvillä mielin siitä, että voin edelleen seurata muuttuvaa maailman menoa. Jotenkin ihmisten välinen hierarkia on mielestäni monin tavoin muuttunut terveempään suuntaan.
Juuri noin, tämänkin päivän perinnäinen ajatus on unohtunut ja nyt vain hemmotellaan naista , hyvä niin
Paljon on muuttunut elinaikanani. Olen hyvillä mielin siitä, että voin edelleen seurata muuttuvaa maailman menoa. Jotenkin ihmisten välinen hierarkia on mielestäni monin tavoin muuttunut terveempään suuntaan.
Juuri noin, tämänkin päivän perinnäinen ajatus on unohtunut ja nyt vain hemmotellaan naista , hyvä niin
Sivut