kuivarehun ja sorajauheen välipalasta
muistaa vielä maailman kutsun
pikavuorobussin linjakylttiä huokaillessa
paikallisonnikan lähiöitä tavatessa
mediaanin sosiaalisessa elämässä
vuorikiipeilystä itsensä kanssa
pää joka tuottaa virheilmoituksen
undulaateista eri värisistä
ilmeistä jotka osasivat kertoa
enemmän kuin halusivat näyttää
tässä kohtaa nousee aurinko
ja tässä pitäisi olla u-käännös sallittu
ilmansuuntia ilmanvaihtokanavilla
kuvaputki jossa on lupa olla lähetyshäiriö
tämä ei ole tilannearvio eikä tulo- ja menoarvio
mihin riittää ihminen
tämä on ratkaisu siitä että ratkaisua ei ole
vain avaruus jossa kuu on meille hiljaa.
7.11.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut