minulle se oli eilen
hyvin kypsyneet kyyneleet
itku jossa oli iloiloa ja surusurua
tämä elämä jota pitäisi kutsua
minun elämäksi
se alkaa niistä sanoista
ja niistä tulevaisuuksista
niistä hetkistä missä
tulee virallinen tiedote
missä lukee hetkinen
joka ei ole vain pitkä
minä kyllä keksin selityksiä
kuin kevät tai unettomuus
tai muita vastaavia vaihtoehtoja
kuten eämäni ja minun elämä
minä olen yhä hippi
joka laskee kukan
haudan sijasta korvalehdelleen
aseen puheen sijasta lausuu runon.
6.4.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut