elämänpituinen muistilappu rinnassani
maailmankartta ilman reittiohjeita
jos minä osaisin tähdistä lukea
tässä lukisi ehkä kaikki
lopulta joku sanoo
elämä on kuitenkin kielletty
sinun ilo hiipuu otsasta alaspäin pois
kesäkuun pölyssä katoavat muistot
sateista jotka olivat lämpimät
siinä oli pitkään aurinko ylhäällä
ja minä siristelemässä silmiäni
eikä kukaan muu kertonut
mitä minä lopulta tein
sillä kaikilla oli olettamus ja viisaus
totuus jonka väristä kiistellä.
5.6.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut