väreilee kirjavuutta
pelkäämättä väärää pesuohjelmaa
taipuisa on välimerkkien ulkopuolinen elämä
mutta pelko on olemassa
jota säikähtää
kerta kerran jälkeen
yhä uudestaan
sitä viimeistä pistettä
jonka jälkeen ei ole oikeutta eikä vapautta
piirtää sanoilla maailmaa
kuin kenen tahansa ihmisen pitäisi saada.
ilman pelkoa vankilasta
ilman pelkoa kuolemasta
ilman pelkoa vihasta
jossa on jonkun käsistä vuotava veri.
4.1.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut