en sylistäsi lähteä
minä haluan painaa
pääni kuin aaltona sinuun
kuin se olisi tahdoistani viimeisin
toive jota ei enää saa uutta
en halua keinua pois
en löytää loputonta rauhaa
minä haluan mukaan
sinun maisemiin
sinun retkiisi minä haluan
jos siellä on jotain
missä on punaista
minä tuon mukanani keltaista
vähän kevään kaipausta
tehdään näistä oranssi
hymyilevien aaltojen loisto
ja tullaan pois varjoista.
30.10.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut