heikkoa tai etelänpuoleista hymyaaltoa
aamuyöstä se muuttuu unensekaiseksi
pilvihahtuvat hakevat suuntaa
kunnes tulee uutinen meteoriitista
josta kaikki puhuvat hetken
lännestä alkaa tuloskertaus
maiseman takana ujous
joka seuraavat päivät on läsnä
kuin sade jonka jälkeen on liukasta
varoituksia on luvassa maa-alueille
kuin katseita jotka kohtaavat
ohi menevät jäävät muistoiksi
ilon kurssi on varovasti nousussa.
29.11.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tähän ihastuin erityisesti, oi.
Ihmissuhteen aaltoahan tämä.
Ihanasti runoiltu!
Tsemppiä äänestykseen :)
Sivut