tulee kiire pyyhkiä lumet
aloittaa alusta
ennen uutta loistoa
tämä aika paljastaa vanhaa
enemmän kuin tulevaa
tietämättä koskaan
mitä minusta tulee isona
tai edes sitä
mitä minusta tulee
tulee kiire pyyhkiä aika
ja tehdä kylvötyöt
katsoen samalla peltoa
tämä aika paljastaa minut
hymyni ja iloni
tietämättä koskaan
milloin korjaan satoa
tai edes sitä
mitä olen kasvattanut
tänään katson elämää
kuin kaukaisuuteen
näkemättä läpi
veden höyry on lämmin
ja kevään puhaltava tuuli
paljastaa hymykuoppani
© HH, 2012
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Talvesta enää höyryt jäljellä, kesästä vasta höyryt käsillä .. tai jotain ;D
Kun taustalla soi Tommi Kalenius ja Hämähäkkimies, runosi oli hauska lukuelämys.. vieläkin soi korvissa "helpompi kantaa" =))
Tämä kevät tekee olon lähes euforiseksi ja runosi on hyvä.
Hieno runo ja oivat vertauskuvat.
Kevättuulien nostattamia, monensävyisiä tunteita hienosti kiteytettynä runon muotoon.
Runon loppu hymykuoppineen erityisen valloittava.
Pidin.
Mielenkiintoinen ja taidokas on runosi :)
Sivut