hetkeen jossa kuulas
tarkoittaa voikukkasia niityllä
ihmisiä joilla on merkitys
joita on kulkenut ohi ja jäänyt
olemaan tässä mukana
siinä ei tarvitse pakollista paikkalippua
siinä ei tarvitse olla
ellei ole tahtoa ja halua
siinä elämäntaiteessa
hetkeen jossa hämärä
tarkoittaa muistoja sisimmässä
ihmisiä joilla on osa ollut
joita on katsonut hetken ja ollut
rinnalla vain nojatakseen
siinä elämäntaiteessa
luulee oppivansa ymmärtämään
millainen ääni on välittävän ihmisen ääni
tai sitten tulee yhä
uusia kasvukipuja ja uusia muita ituja
joista syntyy jotain sellaista
minkä voi käsistänsä
kahdella viivalla yhdistää
toisille käsille.
19.5.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut