joilla minä lennän
joilla minä jaksan kannatella
kokonaista pehmeyttä
sydämeni herkkyyttä
maailmaa jossa raha
on pahoinpitelyn väline
maailmaa jossa terveys
ei mene jaossa tasan
maailmaa jossa ahneus
saa valita leipänsä
minulla on hymysiipiset unelmat
rauhan lintujen lailla vapaat
elämä ilman kahleita
kokonainen rakkaus
jossa voima
on jotain pehmeää
kuin hahtuvaa
jolla ihmiset kannattelevat
toinen toistaan
kuin maailma
jossa unelmat eivät ole unelmia
vaan elämää,
elämää yhä enemmän
kuin on ilman vihaa tarkoitettu
eikä kenenkään tarvitse pelätä.
1.9.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut