useita sivuja kuolinilmoituksia
enemmän niissä nimiä
kuin eläviä haastateltu
avoimia työpaikkoja
joihin juuri nyt ei saada yhteyttä
pääministeri puhuu
koska hän saa luvan puhua
vaikka juuri nyt häneen ei saada yhteyttä
aktiivimalli sitoo meidät yhteiskuntaan
kuin hirsipuuhun joka on kotimainen
osoitat minua punaisella pisteelläsi
sinä olet isä, poika ja pyhä renki
nojaat luottamukseen joka on hauras
maailmankuvasi on musta
jonka koitat maalata siniseksi
äläkä vaadi meitä talkoisiin
koska meillä ei ole samaa uskoa,
samaa valtaa ja voimaa
eikä hyvää tahtoa.
16.4.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut