riittävän vähän
ja puutun muidenkin elämään
kerta kerran jälkeen neuvoja antaen
kerta kerran jälkeen ikkunasta katsoen
kerta kerran jälkeen oveni avaen
kerta kerran jälkeen sanani syöden
kuinka sinä katsotkaan
peilistä minuun
alakuloisella katseellasi
kerta kerran jälkeen pettymysten hetkellä
kerta kerran jälkeen mieli nöyryytettynä
kerta kerran jälkeen hyvä elämä takana
kerta kerran jälkeen tyhmyys viisauden paikalla
eikä tämä kaikki lopulta
saa minua elämään
kuten pitäisi ymmärrettävässä muodossa.
12.7.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut