Unessa minulle tehtiin kiharoita
kasvoille iloa
jonka ohi pohjoistuuli menee
puhaltaen aina
yhtä kylmänä pois mennessään
samanlaisena tullessaan
etsin hyvää paikkaa elämälle
rantatonttia, kaupunkikotia
unessa minulle tehtiin kiharoita
mahdottomalle mahdotonta
toivottomalle toivotonta virtaa valoineen
jokivarren asukkaalle
vesi menee kuin elämä
kalat uivat
etsin niille uusia tuntomerkkejä
kosketuspintaa, väristyksiä
aamulla minä nauroin
© HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi