Vielä kerran katse yli aavan.
Kaikki mennyt, mennyt siinä
raskaassa tyyneydessään.
Muisto –
jokin muisto -
pieni aalto vielä rantaan,
ei sen enempää.
raskaassa tyyneydessään.
Muisto –
jokin muisto -
pieni aalto vielä rantaan,
ei sen enempää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut