en ehtinyt sanoa sanaakaan
kun sähköt katkesi
ja
taivaan tummuutta vasten
lokin liidon kirkasti salama
kirkaisu
ja
varjo
taos
ja
murtuma
sateen jokainen pisara
kirjainten vinoja rivejä
sinun nimeäsi
yhä uudelleen
ja uudelleen
maahan saakka
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut