Lähti ohjus taivasta kohti,
kun pilvissä jokin valoa hohti.
Sodassa kaikki sallittu,
kun osumatarkkuus hallittu.
Lehtipoika kadulla huusi:
Uutinen aivan aamun uusi!
AMMUTTU ALAS RAUHANENKELI!
Ei sitä tiedä kukaan nyt
oliko reitiltään eksynyt,
kun täällä maan yllä lenteli.
Selite:
Runo ajalta ennen viimeistä yötä! (Viittaan edelliseen julkaisemaan runooni)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut