hivuttaudun leikkivien lasten keskelle
kuin olisin osa sitä joukkoa
leikkimässä piilosta
olla hiiskahtamatta
kyyryssä pensaan takana
kun jonkun vuoro etsiä
jonkun pelastaa kaikki sitten
koetan pysyä piilossa
olla selviytyjä
ovatko kaikki jo löytyneet?
kysyn
kuka nyt minua etsii?
kaikki lapset vakavina kuorossa:
kuolema
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vaikka siihenhän tämä elämä lopulta johtaa
meillä kaikilla.
sille sopivana hetkenä nappaa ja vie
minne...
Sivut