(1. muunnelma teemasta)
Puutarha kasvaa, villiintyy.
Tuuli kiskaisee ikkunan auki.
Ikkuna auki
tuulen armoilla
läpi yön.
Sateen saattelema soitto.
kuin vain Vivaldilta.
Jospa kantautunut
Venetsiasta saakka.
Siinä syy elää
ja kuunnella sateen jäähyväisiä
ikkunalaudalle putoilevissa pisaroissa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut